• Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore prezantohet ne Bashkine e Shkodres gjate nje diskutimi te hapur me krebashkiaken e qytetit. Gjate ketij takimi anetaret e Akademise ilustruan aktivitetet qe do te ndermerren dhe i’u pergjigjen pozitivisht fteses se kryetares se Bashkise per te qene promotore te te drejtave te njeriut edhe ne jeten e perditshme.


Share:

Ervis