Browsing Category:

Akademia Rinore Tirane

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Koordinatori dhe Vullnetare te ‪ Akademia Rinore ne Tirane sherbejne ne dreken festive per personat ne nevoje…

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Ne Diten Boterore te te Drejtave Te Njeriut ‪Akademia Rinore ne shkollen “A.Z.Cajupi” ne Tirane, organizoi nje diskutim te hapur me perfaqesues te Trupes Diplomatike mbi…