9

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

‪Akademia Rinore ne shkollen “28 nentori” ne Shkoder organizoi nje fushate sensibilizimi per promovimin dhe mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne qytetin e tyre. Kesaj iniciative i’u bashkuan nxenes nga shkolla te ndryshme te qytetit, OJF dhe institucione publike.


Share:

Ervis