• Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres
  • Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres
  • Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres
  • Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “28 nentori” ne qyetin e Shkodres dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur me te drejtat e njeriut ne qytetin e tyre


Share:

Ervis