Browsing Category:

Akademia Rinore Shkoder

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

‪Akademia Rinore ne shkollen “28 nentori” ne Shkoder organizoi nje fushate sensibilizimi per promovimin dhe mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne qytetin e tyre. Kesaj iniciative i…

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore prezantohet ne Bashkine e Shkodres gjate nje diskutimi te hapur me krebashkiaken e qytetit. Gjate ketij takimi anetaret e Akademise ilustruan aktivitetet qe do te ndermerren dhe i…

Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “28 nentori” ne qyetin e Shkodres dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur me te drejtat e…