Browsing Category:

Akademia Rinore Vlore

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Anetare te ‪‎Akademia Rinore‬ prane Shkolles “Halim Xhelo ne Vlore ndermarrin nje fushate sensibilizuese ne qytetin e tyre duke shperndare materiale promovuese per te drejtat e njeriut dhe duke…

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Anetare te ‪AkademiaRinore‬ prane shkolles “Halim Xhelo” ne qytetin e Vlores, se bashku me Kryetaren e Keshillit Bashkiak te qytetit, kalojne nje pasdite me femijet e prekur nga…

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore ne Vlore prezantohet ne komunitet dhe merr pjese ne debatin e hapur te organizuar nga Bashkia e qytetit mbi iniciativat rinore te vitit 2016…

Akademia Rinore merr pjese ne konference

Akademia Rinore merr pjese ne konference

‪Akademia Rinore merr pjese ne konferencen e organizuar ne Universitetin e Vlores “Ismail Qemali” dhe prezanton nje studim te nje rasti konkret lidhur me te drejtat e gruas…

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur  me te drejtat e njeriut ne…