Ervis

Writed 14 posts and 0 comments

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Anetare te ‪‎Akademia Rinore‬ prane Shkolles “Halim Xhelo ne Vlore ndermarrin nje fushate sensibilizuese ne qytetin e tyre duke shperndare materiale promovuese per te drejtat e njeriut dhe duke…

Se bashku per te drejtat e njeriut – Aktivitet me nxenes te shkolles “Raqi Qirinxhi” ne Korçe

Se bashku per te drejtat e njeriut – Aktivitet me nxenes te shkolles “Raqi Qirinxhi” ne Korçe

AkademiaRinore‬ prane Shkolles se mesme “Raqi Qirinxhi” ne Korçe organizoi nje konference ne sallen e Bibliotekes se qytetit per promovimin e te drejtave te njeriut. Gjate ketij…

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Anetare te ‪AkademiaRinore‬ prane shkolles “Halim Xhelo” ne qytetin e Vlores, se bashku me Kryetaren e Keshillit Bashkiak te qytetit, kalojne nje pasdite me femijet e prekur nga…

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

‪Akademia Rinore ne shkollen “28 nentori” ne Shkoder organizoi nje fushate sensibilizimi per promovimin dhe mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne qytetin e tyre. Kesaj iniciative i…

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Koordinatori dhe Vullnetare te ‪ Akademia Rinore ne Tirane sherbejne ne dreken festive per personat ne nevoje…

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore prezantohet ne Bashkine e Shkodres gjate nje diskutimi te hapur me krebashkiaken e qytetit. Gjate ketij takimi anetaret e Akademise ilustruan aktivitetet qe do te ndermerren dhe i…

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Ne Diten Boterore te te Drejtave Te Njeriut ‪Akademia Rinore ne shkollen “A.Z.Cajupi” ne Tirane, organizoi nje diskutim te hapur me perfaqesues te Trupes Diplomatike mbi…

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore ne Vlore prezantohet ne komunitet dhe merr pjese ne debatin e hapur te organizuar nga Bashkia e qytetit mbi iniciativat rinore te vitit 2016…

Akademia Rinore merr pjese ne konference

Akademia Rinore merr pjese ne konference

‪Akademia Rinore merr pjese ne konferencen e organizuar ne Universitetin e Vlores “Ismail Qemali” dhe prezanton nje studim te nje rasti konkret lidhur me te drejtat e gruas…