Daily Archives: January 22, 2016

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

‪Akademia Rinore ne shkollen “28 nentori” ne Shkoder organizoi nje fushate sensibilizimi per promovimin dhe mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne qytetin e tyre. Kesaj iniciative i…