• Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre
  • Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre
  • Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre
  • Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre

Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre

Anetare te ‪Akademia Rinore ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre

 


Share: