• Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore
  • Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore
  • Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore
  • Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur  me te drejtat e njeriut ne qytetin e tyre


Share:

Ervis