Daily Archives: April 29, 2016

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Fushate sensibilizimi i Akademia Rinore Vlore

Anetare te ‪‎Akademia Rinore‬ prane Shkolles “Halim Xhelo ne Vlore ndermarrin nje fushate sensibilizuese ne qytetin e tyre duke shperndare materiale promovuese per te drejtat e njeriut dhe duke…