Monthly Archives: January 2016

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Vullnetarizem i anetareve te Akademise Rinore ne Vlore

Anetare te ‪AkademiaRinore‬ prane shkolles “Halim Xhelo” ne qytetin e Vlores, se bashku me Kryetaren e Keshillit Bashkiak te qytetit, kalojne nje pasdite me femijet e prekur nga…

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

Fushate sensibilizimi e Akademise Rinore ne qytetin e Shkodres

‪Akademia Rinore ne shkollen “28 nentori” ne Shkoder organizoi nje fushate sensibilizimi per promovimin dhe mbrojtjen e te drejtave te njeriut ne qytetin e tyre. Kesaj iniciative i…

Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre

Anetare te ‪Akademise Rinore‬ ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre

Anetare te ‪Akademia Rinore ne Peshkopi vizitojne spitalin pediatrik te qytetit per te kaluar disa momente bashke me femijet e shtruar ne spital dhe familjare te tyre &nbsp…

Anetare te ‪‎Akademise Rinore‬ shperndajne ndihma per familjet ne nevoje ne qytetin e Peshkopise

Anetare te ‪‎Akademise Rinore‬ shperndajne ndihma per familjet ne nevoje ne qytetin e Peshkopise

Anetare te ‪‎Akademia Rinore‬ shperndajne ndihma per familjet ne nevoje ne qytetin e Peshkopise…

Akademia Rinore‬ ne Peshkopi, promovon ne qytet Diten Boterore te te Drejtave te Njeriut

Akademia Rinore‬ ne Peshkopi, promovon ne qytet Diten Boterore te te Drejtave te Njeriut

Akademia Rinore‬ e te drejtave te njeriut ne Peshkopi, promovon ne qytet Diten Boterore te te Drejtave te Njeriut…

Aktivitet i organizuar nga ‪Akademia Rinore‬ ne qytetin e Peshkopise me nxenes, mesues, perfaqesues te qeverisjes vendore dhe OJF lokale

Aktivitet i organizuar nga ‪Akademia Rinore‬ ne qytetin e Peshkopise me nxenes, mesues, perfaqesues te qeverisjes vendore dhe OJF lokale

Aktivitet i organizuar nga ‪‎Akademia Rinore‬ ne qytetin e Peshkopise me nxenes, mesues, perfaqesues te qeverisjes vendore dhe OJF lokale…

‎Akademia Rinore‬ u prezantua me nxenes te shkolles “Said Najdeni”

‎Akademia Rinore‬ u prezantua me nxenes te shkolles “Said Najdeni”

‎Akademia Rinore‬ u prezantua me nxenes te shkolles “Said Najdeni” dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur me te drejtat e njeriut ne qytetin e…