Daily Archives: November 25, 2015

Akademia Rinore merr pjese ne konference

Akademia Rinore merr pjese ne konference

‪Akademia Rinore merr pjese ne konferencen e organizuar ne Universitetin e Vlores “Ismail Qemali” dhe prezanton nje studim te nje rasti konkret lidhur me te drejtat e gruas…

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Elbasanit

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Elbasanit

‪Akademia Rinore u prezantua me studente te Universitetit “A.Xhuvani” ne Elbasan. Gjate ketij takimi u diskutua me studentet e pranishem rreth tematikave bashkekohore lidhur me te drejtat…