Daily Archives: October 23, 2015

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur  me te drejtat e njeriut ne…