Yearly Archives: 2015

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Vullnetarizem i Akademise Rinore ne Tirane

Koordinatori dhe Vullnetare te ‪ Akademia Rinore ne Tirane sherbejne ne dreken festive per personat ne nevoje…

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore e Shkodres prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore prezantohet ne Bashkine e Shkodres gjate nje diskutimi te hapur me krebashkiaken e qytetit. Gjate ketij takimi anetaret e Akademise ilustruan aktivitetet qe do te ndermerren dhe i…

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Diskutim i hapur i Akademise Rinore ne Tirane

Ne Diten Boterore te te Drejtave Te Njeriut ‪Akademia Rinore ne shkollen “A.Z.Cajupi” ne Tirane, organizoi nje diskutim te hapur me perfaqesues te Trupes Diplomatike mbi…

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore ne Vlore prezantohet ne komunitet dhe merr pjese ne debatin e hapur te organizuar nga Bashkia e qytetit mbi iniciativat rinore te vitit 2016…

Akademia Rinore merr pjese ne konference

Akademia Rinore merr pjese ne konference

‪Akademia Rinore merr pjese ne konferencen e organizuar ne Universitetin e Vlores “Ismail Qemali” dhe prezanton nje studim te nje rasti konkret lidhur me te drejtat e gruas…

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Elbasanit

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Elbasanit

‪Akademia Rinore u prezantua me studente te Universitetit “A.Xhuvani” ne Elbasan. Gjate ketij takimi u diskutua me studentet e pranishem rreth tematikave bashkekohore lidhur me te drejtat…

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore prezantohet me nxenesit e shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “Halim Xhelo” ne Vlore dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur  me te drejtat e njeriut ne…

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Gjirokastres

Akademia Rinore prezantohet ne Universitetin e Gjirokastres

‪Akademia Rinore e te drejtave te njeriut prezantohet gjate nje konference mbi te drejtat e minoriteteve te mbajtur ne Universitetin e Gjirokstres…

Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Formohet Akademia Rinore ne qytetin e Shkodres

Akademia Rinore u prezantua me nxenes te shkolles “28 nentori” ne qyetin e Shkodres dhe grupi i nxenesve u trajnua per ceshtjet me te rendesishme lidhur me te drejtat e…