• Akademia Rinore prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore prezantohet ne komunitet
  • Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

Akademia Rinore prezantohet ne komunitet

‪Akademia Rinore ne Vlore prezantohet ne komunitet dhe merr pjese ne debatin e hapur te organizuar nga Bashkia e qytetit mbi iniciativat rinore te vitit 2016


Share:

Ervis